Powered By

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Προκλητικές καθυστερήσεις»

«Προκλητικές καθυστερήσεις»
Την δυσαρέσκεια της για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας εξέφρασε η Λάρισα μέσω ανακοίνωσης, στην οποία χαρακτηρίζει «ηθοποιούς» τους παίκτες των Φαιάκων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλει να ευχαριστήσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας, που είναι ο κόσμος μας. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι η μεγάλη της δύναμη και αυτή τη δύναμη κανείς δε μπορεί να την πειράξει. Όλοι, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμη και οι παραδοσιακοί εχθροί μας, γνωρίζουν ότι ο κόσμος μας είναι ανίκητος.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά προπονητής, τον συμπαθούμε σαν άνθρωπο, δε σεβάστηκε τον κόσμο μας, δε σεβάστηκε το πραγματικό ποδόσφαιρο, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, και αφού από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδωσε εντολή στον τερματοφύλακα της ομάδας που προπονεί, άλλωστε κι αυτός τερματοφύλακας ήταν, να αρχίσει τις προκλητικές καθυστερήσεις, στο τέλος προκάλεσε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας ότι για τα 13 λεπτά στα οποία παίχτηκε πραγματικό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο, δεν οφείλονταν στους ηθοποιούς παίκτες του, οι οποίοι δυστυχώς όλοι από μια φορά τουλάχιστον προσποιήθηκαν τους τραυματισμένους και διέκοπταν από 2-3 λεπτά τον αγώνα, πρωταγωνιστής αυτών ο γυρολόγος πρώην ποδοσφαιριστής Σουάνης, αλλά στο σκληρό παιχνίδι των παικτών μας.

Για άλλη μια φορά, αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Ευαγγέλου, ο οποίος μπορεί να μην έκανε κανένα διαιτητικό λάθος, άλλωστε είναι ζήτημα να παίχτηκε μισή ώρα πραγματικό ποδόσφαιρο από τα 90, αλλά συνεχώς διέκοπτε το παιχνίδι για 2-3 λεπτά για να παρασχεθούν στους δήθεν τραυματισμένους οι πρώτες βοήθειες και συνεχώς καλούσε τους γιατρούς και μασέρ, λες και επρόκειτο για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους προπονητές και ποδοσφαιριστές μας για ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα και έχουν την ομάδα μας πρώτη και να θυμίσουμε σε αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο ότι είναι πρωτοφανές η ομάδα η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και έχει διοικητική και οικονομική υγεία, αλλά και τον περισσότερο κόσμο, να αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία με τέτοιον τρόπο, ώστε από τα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα να έχει παίξει στα 5 με παίκτη λιγότερο και να έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες από οποιαδήποτε άλλη».

Πηγή: zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More