Powered By

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τα δύο πρώτα «μεταγραφικά» ονόματα για τον ΑΟΤ – Ακολουθεί και άλλη αποχώρηση

Αποτέλεσμα εικόνας για α.ο.τρικαλα
Η μεταγραφική θέση του ΑΟ Τρίκαλα… ουσιαστικά δίνει το κίνητρο στον Χρήστο Γιαλιά να προχωρήσει, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, στην ενίσχυση της ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Ήδη τα πρώτα δύο ονόματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας καθώς σύμφωνα με τη mikriliga αυτοί είναι ο Δημήτρης Κοντοδήμος και ο Κριστιάν Κιρόφσκι.
Ο Κοντοδήμος είναι αριστερός μπακ και μέχρι πριν από λίγες ημέρες φορούσε τα φανέλα της Παναχαϊκής από την οποία αποχώρησε καταθέτοντας προσφυγή εις βάρος της. Ο έμπειρος μπακ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1982 στη Λάρισα και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα. Τον Ιανουάριο του 2013 βρέθηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου, ακολούθησε ο Ηρακλής, η ΑΕΛ και φέτος η Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελέυθερος μετά την προσφυγή που κατέθεσε.
Ο Κρίστο Κιρόφσκι είναι επιθετικός γεννημένος πριν 30 χρόνια στα Σκόπια. Έχει ύψος 1.90 και φέτος αγωνίζεται στην Σκεντίγια των Σκοπίων η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 2013 ο Κιρόφσκι είχε αγωνιστεί με τον Ηρακλή και σε 25 ματς είχε σημειώσει 15 τέρματα.
Προς την έξοδο ο Γκονζάλες
Τις τελευταίες του ημέρες στα Τρίκαλα μετρά ο Γκαστόν Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος επιθετικός εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μέ σκοπό να επιστρέψει στην Αργεντινή.
Πηγή: goaltrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More