Powered By

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Η παράγκα του ΑΟ Τρίκαλα» – Συμφωνία με άλλους πέντε ποδοσφαιριστές

«Η παράγκα του ΑΟ Τρίκαλα» – Συμφωνία με άλλους πέντε ποδοσφαιριστές
Με τα του οίκου του ασχολείται ο «ισχυρός» άνδρας του ΑΟΤ αφήνοντας τα υπόλοιπα στην… άκρη.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον κύκλο του… μόνο γέλιο του προκαλούν οι ανακοινώσεις που τον εμπλέκουν σε καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ο ίδιος τονίζει σε όλους τους τόνους που θα συνεχίσει να… ενοχλεί αφού έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τα Τρίκαλα κάτι που θα καταλάβουν άπαντες την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Η “παράγκα” του ΑΟΤ θα δυναμώσει κι άλλο. Kάποιοι ενοχλούνται που είμαστε στην τρίτη θέση και στον… πόντο από τις θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ. Εμένα με ενοχλεί που δεν είμαστε πρώτοι και να βλέπουν οι άλλοι την.. πλάτη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ειρωνικό ύφος προς τους επικριτές του, σε συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, όπως οι Πέτρος Χαροντάκης και Δημήτρης Μπαταγιάννης που διακρίνονται με τον μεγαλομέτοχο στην φωτό.
Σύμφωνα με τα πλάνα του ιδιοκτήτη των «κυανερύθρων» οι κινήσεις θα είναι προσεγμένες και… ψαγμένες για να δυναμώσει ο σύλλογος.
Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Κοντοδήμος, Ντόικιτς και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία με άλλους πέντε ποδοσφαιριστές, ανακοινώνοντας έναν κάθε τρεις μέρες.
Πηγή: goaltrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More