Powered By

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Φωτογραφίζεται γυμνή στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!


Τα βήματα της Demi Moore και άλλων διάσημων γυναικών που φωτογραφήθηκαν γυμνές την περίοδο της εγκυμοσύνης τους ακολουθεί και η... ροκ Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφίζεται γυμνή στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μιλά για την κόρη που περιμένει.
 
“Χαίρομαι πολύ που θα κάνω κόρη. Την έχω φανταστεί ήδη και θέλω να γίνουμε αυτοκόλλητες”, αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο Down Town και την Φανή Πλατσατούρα, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει αγοράσει μέχρι στιγμής τίποτα ροζ για την μικρή Λυδία της (έτσι θα την ονομάσουν). “Μόνο το καρότσι έχουμε παραγγείλει που είναι παραλλαγής”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

 
Μιλώντας για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, αλλά και του συντρόφου της Φώτη Μπερνάρντο η εγκυμοσύνη, η Πηνελόπη αναφέρει: “Ζω μια τελείως νέα ζωή”.

 
Ωστόσο, η ίδια παρά τα κιλά που έχει πάρει, νιώθει καλά με το σώμα της και αυτό φαίνεται. Εξάλλου του να φωτογραφηθεί γυμνή στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν κάτι που δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί δεύτερη φορά. “Μου αρέσει το σώμα μου, γι' αυτό αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Δεν είχα ενδοιασμούς. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι προκλητικό ή κάτι για το οποίο θα έπρεπε πρώτα να προετοιμάσω τους δικούς μου. Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δείξει μια γυναίκα τη φουσκωμένη κοιλιά της”, εξομολογήθηκε.

Πηγή: tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More