Powered By

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αφιέρωμα. Οι 24 πρόεδροι στην 52χρονη ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα

Αφιέρωμα. Οι 24 πρόεδροι στην 52χρονη ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα
Ο Αθλητικός Οδηγός Τρικάλων, μια  εξαιρετικά επιμελημένη έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την "Xenagos" διαφημιστική και το"sportrikala.gr", ένας χρήσιμος οδηγός των φιλάθλων μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων  που είναι ήδη στο φόρτε τους κλείνοντας 10 χρόνια φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του κάνει ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στους 24 προέδρους που διοίκησαν τον ΑΟ Τρίκαλα.

Το αφιέρωμα υπογράφει ο Σωτήρης Κύρμπας και είναι συμπληρωμένο από φωτογραφίες του αρχείου fatsimare...
 

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στους προέδρουs του Α.Ο.Τρίκαλα στα 52  χρόνια της ιστορίας του είναι φυσικό να ξεκινήσουμε  με τον τον πρώτο πρόεδρο της ομάδας ταν αείμνηστο Γεώργιο Χατζόπουλο.
Γεννημένος στα Πριγκηπόνησα και απόφοιτος της Μεγάλης του Γένους Σχολή τελείωσε την ιατρική Σχολή Αθηνών και αργότερα ήρθε στο Τρίκαλα για να εργαστεί αρχικά στην κλινική Αντωνίου κα μετέπειτα στο Νοσοκομείο Τρικάλων. 

Πριν από την ιστορική συγχώνευση του 1963 υπήρξε (ήδη από το 1955) πρόεδρος του Αχιλλέα Τρικάλων. 

Με την συγχώνευση των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης μας, της Α.Ε.Τ. και του Αχιλλέα το 1963, και την δημιουργία της "υπερομάδας", το γεγονός ότι η προεδρία του Α.Ο.Τ. ανατέθηκε στον Γεώργιο Χατζόπουλο δεν εξέπληξε κανέναν στο Τρίκαλα, καθώς η προσφορά του στα ποδοσφαιρικά πράγματα της πόλης αλλά και το ήθος του) ήταν αναμφισβήτητα δεδομένα. 



Πρόεδρος αρχικά του "Αχιλλέα" Τρικάλων και στην συνέχεια του ΑΟ Τρίκαλα, ο Γ. Χατζόπουλος (στο μέσον) έχοντας δίπλα του, τους Στέλιο Στόφα και Κίμωνα Πυργιώτη.

Δεν πρέπει πάντως να παραλείψουμε ότι στα πρώτα βήματα του Α.Ο.Τ. εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμβολή και άλλων παραγόντων, όπως των Νικολάου Παπαπολύζου, Ελευθέριου Σίμου, Κωνσταντίνου Κλιάφα, Αθανάσιου Τριγώνη, Ερρίκου Παπασωτηρίου, Βασιλείου Πελίγκου, Αγησίλαου Ζαφόλια, Κωνσταντίνου Μπέλλου και πολλών που βοήθησαν να κτιστεί η ομάδα που έκανε το όνομα της πόλης μας πανελληνίως γνωστό. 


Ο αείμνηστος πρώτος πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Γεώργιος Χατζόπουλος με τον περίφημο Τσάρλς η Τσάρλυ τον πρώτο έγχρωμο ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα των Τρικάλων την περίοδο 1972-1973.


Ο Γεώργιος Χατζόπουλος παρέμεινε πρόεδρος του Α.Ο.Τ. από το 1963 έως το 1967. Στο διάστημα αυτό η ομάδα όχι μόνο ευτύχησε να πετύχει το όνειρο της ανόδου στην Α Εθνική, αλλά και της παραμονής της στα «μεγάλα σαλόνια» γιο τρεις συνεχόμενες περιόδους. 

Ο υποβιβασμός της ομάδας στην Β’ Εθνική την περίοδο 1966-67 έφερε και ανατροπές στην διοίκηση της ομάδας.  Έτσι στην Γενική Συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου 1967 και  στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν (τον καιρό εκείνο οι διοικήσεις εκλέγονταν) πρόεδρος του Α Ο. Τρί καλα  ανέλαβε ο επίσης γιατρός της πόλης μας Χρήστος Μπανταβάνης.  

Κοντά στον πρόεδρο και νέοι παράγοντες, όπως οι Γιάννης Σακκάς Σπύρος Μπονώτης, Λάμπρος Κατσιάμπας κ.ά. άρχισαν να αναδεικνύονται και να προσφέρουν τα μέγιστα γιο να ξαναβρεί η ομάδα τον δρόμο της για την Α' Εθνική.


Ο Χρήστος Μπανταβάνης βραβεύεται αρκετά χρόνια μετά από τον Κώστα Κατσίκη εκπρόσωπο του δήμου σε εκδήλωση που έγινε Μάρτιο του 1993. Στο μέσον ο Κώστας Πλευράς

Υπό την προεδρεία του Χρήστου Μπαταβάνη ο ΑΟ Τρίκαλα πέτυχε την άνετη επανάκαμψη στην Α’ Εθνική  το 1968, αλλά και την άμεση πτώση την επόμενη περίοδο. Τον Σεπτέμβριο του 1969 τα οικονομικά προβλήματα που είχαν ανακύψει στον σύλλογο οδήγησαν τον πρόεδρο και κατόπιν ολόκληρα το Δ.Σ. σε παραίτηση και στις 24 Σεπτεμβρίου 1969 ορίστηκε νέα διοίκηση με πρόεδρο και πάλι τον Γιώργο Χατζόπουλο. Παρά την αλλαγή διοίκησης ο Α.Ο.Τ. δεν πέτυχε τον στόχο της επανόδου στην Α' Εθνική εκείνη την χρονιά. Χρειάστηκε να περιμένει έναν ακόμη χρόνο.


Από την βράβευση των εν ζωή προέδρων του ΑΟ Τρίκαλα Μάρτιο του 1993 σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Τρικκαίων
Από αριστερά Σπύρος Μπονώτης, Σωκράτης Τσαγκαδόπουλος, Κώστας Πλευράς, Λευτέρης Σίμος, Παναγιώτης Βαλκανιώτης, Χρήστος Μπανταβάνης, Απόστολος Αρβανίτης, Βασίλης Μπρουζούκης


Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής την περίοδο 1969-70 και η αποτυχία της επανόδου στην μεγάλη κατηγορία "πείσμωσαν" τους ανθρώπους της ομάδας που επικέντρωσαν όλες τους τις δυνάμεις στον στόχο του πρωταθλητισμού. 

Στην Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουλίου 1970 εγκρίνεται η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον ΦαρμακοποιόΓιάννη Σακκά. 

Μαζί του νέοι παράγοντες όπως οι Βασίλης Μπρουζούκης, Σωκράτης Τσαγκαδόπουλος, Γεώργιος Μπαταγιάννης, κ.ά. βοηθούν έτσι ώστε η ομάδα όχι μόνο να ανέλθει στην Α' Εθνική, αλλά να παραμείνει. 

Ετσ υπό την προεδρεία του Γιάννη Σακκά ο Α.Ο.Τ. κατακτά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής το 1971 (μετά το περίφημο μπαράζ με τον Πανελευσινιακό στην Λαμία) και παραμένει την μεγάλη κατηγορία την επόμενη περίοδο.

 
Στις 17 Φεβρουαρίου 1972 όμως πρόεδρος Γιάννης Σακκάς παραιτείται επικαλούμενος λόγους υγείας. 

Η πραγματική αιτία όμως είναι τα οικονομικά προβλήματα που είχε ο σύλλογος και τα οποία σταδιακά αναδεικνύονταν σε μείζον πρόβλημα για τον Α.Ο. Τρίκαλα. 


Ο πρόεδρος Γιάννης Σακκάς (δεξιά στη φωτο) με την ομάδα του Α.Ο.Τ. την περίοδο 1976-77 και τον προπονητή Στέφαν Τουρμπέκι (αριστερά). 
Από αριστερά όρθιοι: Χονδρός, Μπακάλης, Παπανικολάου, Παραπραστανίτης, Παπαευθυμίου, Κατσιάκος 
Κάτω: Λαγάρας, Κολώνας, Ψωφάκης, Μυλωνάς, Μπατάλας.

Η νέα Γενική Συνέλευση στις 12 Απριλίου 1972 εκλέγει νέο Δ.Σ. για το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με πρόεδρο κα πάλι τον Γ Χατζόπουλο οποίος Θα παραμείνει στη θέση του και την επόμενη περίοδο.
 
Δυστυχώς, τα οικονομικά ανοίγματα της ομάδας επικάλυπταν σταδιακά κάθε προσπάθεια για δημιουργία μιας σοβαρής και σταθερής ομάδας στην Α' Εθνική και έτσι το τέλος της περιόδου 1972-73 βρίσκει τον Α.Ο.Τ. να υποβιβάζεται  και πάλι στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
 
Μετά τον υποβιβασμό από την Α Εθνική κα με το οικονομικά της ομάδας κάθε άλλο παρά ανθηρά, οι στόχοι του Α.Ο. Τρίκαλα περιορίζονται. 

Βασίλης Μπρουζούκης (αριστερά) και Νίκος Παπαπολύζος έχοντας στο μέσον τον προπονητή Νίκο Πάγκαλο την περίοδο 1973-74

Στην Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Ο. Τρίκαλα στις 12 Ιουνίου 1973 εκλέγεται η νέα διοίκηση υπό τον πρόεδρο Νίκο  Παπαπολύζο. 
Υπό την προεδρεία του την περίοδο 1973-74 ο Α.Ο.T. ήταν υπολογίσιμη ομάδα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, χωρίς όμως βλέψεις για κάτι παραπάνω.
 
Τις επόμενες περιόδους οι ανατροπές στα διοικητικά της ομάδας είναι συχνότατες: Το 1974 εκλέγεται νέα διοίκηση με πρόεδρο εκ νέου τον Γιάννη Σακκά. Το καλοκαίρι του 1975 βρίσκει πρόεδρο του Α.Ο.T. τον Νικόλαο Παπαπολύζο. 

Τις δύο επόμενες περιόδους 1976 και 1977 πρόεδρος εκ νέου θα είναι ο Ιωάννης Σακκάς. Το 1978 οι ανατροπές θα είναι ακόμη πιο ραγδαίες καθώς στην αρχή του καλοκαιριού του 1978 είχε εκλεγεί νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Παναγιώτη Βαλκανιώτη,  μόλις στις 12 Σεπτεμβρίου 1978 είχαμε την εκλογή  άλλου νεότερου Δ.Σ. με πρόεδρο τον Σπύρο Μπονώτη.



Νέα πνοή στην ομάδα προσπάθησε να φέρει το νέο Δ.Σ.  εξάλλου είχε συγκροτηθεί το καλοκαίρι τα 1979 με νέους παράγοντες και πρόεδρο τον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο,  μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί  και το 1980. Όμως το 1981 και πάλι τα πράγματι  αλλάζουν και το νέο Δ.Σ. που Θα συγκροτηθεί το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς  θα αναδείξει πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Σακκά. 




Από αριστερά όρθιοι το μέλος της διοίκησης Γιώργος Μπίνας, (...), Αναστασίου, Μπατάλας, Μουλιώτας, Παπαευθυμίου, Ψωφάκης ο πρόεδρος Σωκ. Τσαγκαδόπουλος, Μαντέλας, Λαγάρας, Ζορμπάς, (...), τα μέλη της διοίκησης Λάκης Αρβανίτης, Άκης Γαλαζούλας Χρήστος Λέγκας Παύλος Μπεβενίου και Γιάννης Ζυγολίκας
Καθήμενοι, Μπουκοβάλας Β., Σγάρας, Μαρδάνης, Μπουκοβάλας Κ., Μπακάλης, Ζήκος, Πάτρας, Παπαγεωργίου, Καλαμάρας

Ακολουθεί μια ακόμη χρονιά στην ιστορία του ο A.Ο.  Τρίκαλα που εκλέγει δύο Δ.Σ. στην διάρκεια της περιόδου 1982-83. 

Το πρώτο το καλοκαίρι του 1982 με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Σακκά και το δεύτερο εν μέσω αναταραχής λόγω της επαπειλούμενης πτώσης στην Γ' Εθνική τον Φεβρουάριο του 1983 με πρόεδρο  τον Νικόλαο  Παπαπολύζο. 


Την πρώτη φορά στην ιστορία του που ο Α.Ο. Τρίκαλα  κλήθηκε να αγωνιστεί σε κατώτερη της Β' Εθνικής κατηγορία, την περίοδο 1983 - 84, την ευθύνη για την άμεση επάνοδο ανέλαβε η διοίκηση με πρόεδρο τον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο.

Πέτυχε στον στόχο της και ο ίδιος πρόεδρος παρέμεινε και την επόμενη περίοδο. 

Αντίθετα, το καλοκαίρι του 1985 είχαμε αλλαγές και στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Αρβανίτη ενώ και την επόμενη περίοδο (1986-87) έχουμε νέα και πάλι διοίκηση υπό τον πρόεδρο Νικόλαο Παπαπολύζο. 

Το καλοκαίρι του 1987 επιχειρήθηκε αρχικά ανανέωση των παραγόντων που μετείχαν στα διοικητικά του συλλόγου με πρόεδρο τον Κώστα Πλευρά. Φεβρουάριο όμως του 1988 και εν μέσω αγωνιστικής διοικητικής  τρικυμίας εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. του ΑΟ Τρίκαλα με πρόεδρο και πάλι τον Νικόλαο Παπαπολύζο 

Το καλοκαίρι του 1989 πάντως η ανανέωση των προσώπων στα διοικητικά του Α.Ο.T. η ομάδα είχε γλυτώσει (λόγω αναδιάρθρωσης)  την πτώση σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.
 
Τις ριζικές τομές που απαιτούνταν ανέλαβαν νέοι παράγοντες με επικεφαλής (και πάλι) τον Κωνσταντίνο Πλευρά ο οποίος παρέμεινε πρόεδρος και στα επόμενα δύο χρόνια καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα στην Β’ Εθνική
Ο νέος όμως υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική το 1992 έφερε ανατροπές στη διοίκηση και τον Δημήτρη Κολίτσα πρόεδρο με ένα Δ.Σ. που ήταν πλήρως ανανεωμένο.

Στο μεταξύ ο ΑΟΤ επιβάλλονταν (βάσει της επαγγελματοποίησης του ποδοσφαίρου) να μετατραπεί σε ΠΑΕ γεγονός που επέβαλε την ανάγκη εξεύρεσης επενδυτή η επενδυτών που να ενισχύσουν οικονομικά το νέο αυτό άλμα.


Τον Ιανουάριο του 1994 συγκροτήθηκε  το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας Α.Ο. Τρίκαλα με πρόεδρο τον Γιώργο Κουτανίτη,  ενώ την 1η Μαρτίου 1994 κι αφού είχε λήξει η περίοδος της διάθεσης των μετοχών το πρώτο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.O. Τρίκαλα συγκροτήθηκε με πρόεδρο τον Βασίλειο Μπρουζούκη. 



Ξεκίνημα προετοιμασίας του ΑΟΤ καλοκαίρι το 1994 και η διοίκηση πραγματοποιεί τον καθιερωμένο αγιασμό.
Από τους διοικούντες εκείνη την σεζόν διακρίνουμε τον πρόεδρο τον αείμνηστο Βασίλη Μπρουζούκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάκη Αρβανίτη, δεξιά ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ Γιώργος Ράπτης


Την επόμενη περίοδο (1994-95) ξεκινά η εποχή του Αθανασίου (Σάκη)  Καρατζούνη  ο οποίος Θα αναλάβει την οικονομική στήριξη της νέας Π.Α.Ε. και θα παραμείνει πρόεδρος της ομάδας ουσιαστικά μέχρι το τέλος της περιόδου 2002-03 (με μια παρένθεση, την προεδρεία του Δημήτρη Μαρκαντά  το 1996 και του... Γαβριήλ  Μιχαηλάκη όταν πλέον ο Καρατζούνης είχε παρατήσει την ομάδα). 


Υπό τον Σάκη Καρατζούνη ο Α.Ο.Τ. θα πετύχει το όνειρο της ανόδου στην Α' Εθνική, αλλά και της κατρακύλας  για πρώτη φορά στην ιστορία του σε μη επαγγελματικές κατηγορίες...

Το σοκ του υποβιβασμού του Α.Ο. Τρίκαλα στην ερασιτεχνική Δ' Εθνική την περίοδο 2003-04 ήταν ισχυρότατο και ανέτρεψε όλα στον ιστορικό σύλλογο.

 Αρχικά έπαυσε να υφίσταται η Π.Α.Ε. και η ομάδα απέκτησε διοίκηση που αναδεικνύονταν και πάλι από την γενική συνέλευση των μελών. 

Έτσι η νέα διοίκηση που προφανώς ήταν εξολοκλήρου ανανεωμένη στελεχώθηκε από τους παράγοντες του Ερασιτέχνη Α.Ο.Τ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Στέφανο Παιδή. 

Στο μέσα της επόμενης περιόδου (2004-05), και καθώς η ομάδα δεν είχε καταφέρει να «ξεκολλήσει»  από την Δ' Εθνική, τα ηνία του συλλόγου παραχωρήθηκαν από τον Στέφανο Παιδή στον επιχειρηματίαΝικόλαο Παππά που υποσχέθηκε άμεση επάνοδο στην επαγγελματική κατηγορία, πράγμα που πέτυχε στο τέλος εκείνης της σεζόν...

 Όπως ήταν επόμενο ο Νίκος Παππάς παρέμεινε και την επόμενη περίοδο πρόεδρος, την μεθεπόμενη όμως (2006-07) και καθώς η ομάδα κατρακυλούσε και πάλι στην Δ' Εθνική η διοικητική κατάσταση ανατράπηκε και πάλι.


Το διοικητικό κενό (καθώς και την απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ομάδα) κλήθηκε το καλοκαίρι του 2007 να καλύψει η δημοτική αρχή της πόλης!

 Ιούνιος 2007
Όλη η πόλη δίνει το παρόν στο Πνευματικό κέντρο και παίρνει την ομάδα στα χέρια της... Μιά νέα εποχή αρχίζει.


Ήταν ο τότε Δήμαρχος  Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος που μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Σπαθήπαλιούς παράγοντες προσπάθησαν να βρουν επενδυτή που να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια αυτή. 

Ο επενδυτής βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2007 και  δεν ήταν άλλος από τον επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος εισήλθε στο ΔΣ. της ομάδας τυπικά ως Αντιπρόεδρος, αλλά ήταν αυτός που πήρε τα ηνία  στα χέρια του. 

Πάντως με πρόεδρο τον Μιχάλη Ταμήλο η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής  κατηγορίας το 2008-09 και ανήλθε σε επαγγελματική  και  πάλι κατηγορία. 

Την επόμενη περίοδο 2009-10 πρόεδρος ανέλαβε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, παρόλο που τον Νοέμβριο για τυπικούς λόγους παραχώρησε την προεδρεία στον Νίκο Γαλανακόπουλο. 



Η ομάδα πέτυχε και νέα άνοδο από την Γ' στην  Β' Εθνική και η αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες μέρες στον Α.Ο.Τ. ήταν διάχυτη. 


O πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα Βαγγέλης Πλεξίδας με το τρόπαιο της κατάκτησης της ανόδου στη Β' Εθνική μετά τον αγώνα μπαράζ με τον Βύζαντα Μεγάρων τον Μάϊο του 2010 στη Νέα Σμύρνη στον οποίο  ο ΑΟΤ επικράτησε δίκαια με 2-0

Η ίδια συνταγή με πρόεδρο τον Νίκο Γαλανακόπουλο, αλλά μεγαλομέτοχο τον Βαγγέλη Πλεξίδαακολουθήθηκε και την επόμενη περίοδο 2010-11 με την ομάδα να κατακτά την 4 θέση στην Β' Εθνική, που της έδινε το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ για την άνοδο στην Α' Εθνική. 

Αντίθετα με τα όνειρα των Τρικαλινών φιλάθλων, η ομάδα τιμωρήθηκε λόγω κατάθεσης πλαστής εγγυητικής επιστολής στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με υποβιβασμό από την Β' Εθνική στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (Δ' Εθνική). Τον επόμενο χρόνο ο Α.Ο.Τ. παραιτήθηκε και από αυτό, ενώ δεν μετείχε ούτε στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων την μεθεπόμενη χρονιά... 


Η αναγέννηση του Α.Ο. Τρίκαλα ξεκίνησε την περίοδο 2013-14 από την Β' Ερασιτεχνική του τοπικού πρωταθλήματος (!) από μια ομάδα νέων επαγγελματιών της πόλης με επικεφαλής τον πρόεδρο Γεώργιο Φίκα, αλλά και την οικονομική στήριξη του Κερκυραίου Χάρη Κουτσούρη. 


Η ομάδα φυσικά ανήλθε κατηγορία ενώ το καλοκαίρι του 2014 μετά την συγχώνευση με ΑΟ  Φλαμουλίου  πήρε το δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’  Εθνκή. 

Την αμέσως επόμενη περίοδο 2014-15 κα με πρόεδρο τον  Κώστα Παρδάλη κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και  αν ήλθε κα πάλι σε επαγγελματική κατηγορία.


Ο Μιχάλης Ταμήλος πρώην πρόεδρος κι αυτός υποδέχεται τον Χρήστο Γιαλιά στα Τρίκαλα καλοκαίρι του 2015

Το φετινό καλοκαίρι ο ανέλπιστος ερχομός του Χρήστου Γιαλιά  στα Τρίκαλα με…  έτοιμη  ομάδα που προηγουμένως στελέχωνε τον Πανελευσινιακό   αλλά και με  οικονομικές δυνατότητες πρωτόγνωρες για τα Τρικαλινά ποδοσφαιρικά  δεδομένα έχουν φέρει άνεμο αισιοδοξίας γι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το σίγουρο είναι ότι μετά από πολλά χρόνια οι Τρικαλινοί φίλαθλα απολαμβάνουν όμορφο ποδόσφαιρο στο Δημοτικό μας Στάδιο, και η ομάδα δείχνει να έχει τα φόντα για  τη νέα μεγάλη υπέρβαση. 

Πηγή: fatsimare.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More