Powered By

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

O Κεφαλάς χάρισε το κύπελλο στα Τρίκαλα!!!


Χρυσή αλλαγή για τα Τρίκαλα ο Κεφαλάς που με κεφαλιά ένα λεπτό πριν απο την λήξη της παράτασης έδωσε το κύπελλο στην ομάδα του απέναντι στην αξιόμαχη ΑΕΤ!!!



Πλήρες άρθρο:
Μπορεί φέτος να τον βλέπουμε στα μετόπισθεν αλλά ο Ρωμύλος Κεφαλάς για χρόνια έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης. Και παίζοντας για λίγα λεπτά στην παλιά του θέση αντί του Τζοβάρα που σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπόρεσε να πείσει έδειξε ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται. Ενώ άπαντες είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα των πέναλτι ένα λεπτό πριν λήξει και η παράταση έκανε κλασική κίνηση φορ στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΤ και με άπιαστη κεφαλιά μετά απο κόρνερ του Μόκκα έδωσε την νίκη και το κύπελο στα Τρίκαλα.
Η ΑΕΤ, αν και μία κατηγορία παρακάτω απο τα Τρίκαλα πάλεψε στα ίσα το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πάρει εκείνη το κύπελλο στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας όταν ο Ζαφείρης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Αρσενόπουλου.

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το www.sportrikala.gr:

Με παρουσία περίπου 800 φιλάθλων ο τελικός που ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΕΠΣΤ στους παίκτες και προπονητές των ομάδων και είχε συνέχεια με μετριο θέαμα στο α ημίχρονοΣτην πιο καλή ευκαιρία του α μέρους η ΑΕΤ άγγιξε το γκολ στο 41’σε προσπάθεια και τετ-α-τετ του Γάτσιου όμως ο Ζαφείρης απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στην επανάληψη η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή αλλά την ευκαιρία να βάλει το γκολ και να σηκώσει το κύπελλο είχε  στο 90' η ΑΕΤ όταν ο Αρσενόπουλος απο μοναδική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαφείρη που απέκρουσε εντυπωσιακά.
Έτσι η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 0-0 και οι δύο ομάδες παίζουν παράταση.
Τελειώνει το πρώτο ημίχρονο της παράτασης χωρίς να αλλάξει το 0-0...
Ο Κεφαλάς λυτρώνει τα Τρίκαλα στο 119' με κεφαλιά μετά απο κόρνερ του Μόκκα και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα πέναλτι...
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Αρετόπουλος
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣ Τρίκαλα:Ζαφείρης, Πολυζόπουλος, Ευαγγέλου, Αγγελίνας, Ανδρέου, Στάμος, Χ. Νάκου, Δ. Νάκου, (67' Μόκκας),Παππάς, Τεντολούρης, Τζοβάρας (95' Κεφαλάς)
ΑΕΤ: Ντόβας, Κοντός, Ντακούλας,(79' Παλάβρας), Αναγνώστου, Τσάκαλος, Τζέλλιος, Γκινσιόν, Τασιόπουλος, Ράπτης, (64' Στεφόπουλος), Γάτσιος, Αρσένος










sportrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More