Powered By

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Έτσι θα είναι τα iPhone 6, iPhone mini και phablet της Apple;


Μπορεί το iPhone 5 να έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες, αλλά ήδη έχουμε πληροφορίες που θέλουν (χωρίς φυσικά να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα) την Apple να σκέφτεται να κατασκευάσει ένα iPhone mini, φυσικά να ετοιμάζει το επόμενο iPhone (που μάλλον θα είναι το iPhone 5S), αλλά και να ακολουθήσει το trend που θέλει τα phablets να κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, καλύπτοντας περισσότερες «κινητές» ανάγκες για κάτι ανάμεσα σε κινητό και tablet (λέγε με Samsung).
Ένας Καναδός designer, o Peter Zigich, δίνει τη δική του ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι η επόμενη ομάδα συσκευών της Apple, ξεκινώντας με σημείο αναφοράς, το iPhone 5.

Η βασική πρόταση του Zigich, είναι η Apple να μεταφέρει το “Home Button” στο πλάι, κρατώντας τις ίδιες διαστάσεις στο iPhone 6, ενώ για την πρόταση του iPhone mini που οι φήμες το θέλουν να είναι στις 4 ίντσες, αλλά φτιαγμένο από πλαστικό, προτείνει τις 3,5 ίντσες, αλλά κατασκευασμένο με το γνωστό αλουμίνιο και γυαλί του iPhone.

Όσο για το phablet; Ο Zigich προτείνει ένα iPhone τουλάχιστον στις 5 και κάτι ίντσες διαγώνιο, ή αλλιώς 137 χιλιοστά ύψος και 70 πλάτος. Το ονομάζει iPhone 6 XL.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα που θέλει την Apple να βγάζει 3 τηλέφωνα αντί για ένα; Και πώς αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι, ανεξάρτητα τι σχήμα ή διάσταση θα έχει το επόμενο iPhone, η οθόνη και το iOS φαίνονται ακριβώς… ίδια με τα προηγούμενα; O designer επισημαίνει πως θα πρέπει να εφευρεθεί ένας ευκολότερος τρόπος να βρίσκει κανείς εφαρμογές στο iOS. Δεν πιστεύετε κι εσείς πως είναι καιρός να συμβεί αυτό;
Πηγή: Mashable

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More