Powered By

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Δεν μπόρεσαν (ξανά) τα παλικάρια!!!




Κόλλησαν στο 0-0 τα Τρίκαλα με τον Θεσπρωτικό που ήταν καλύτερος και κάνουν υπολογισμούς μήπως και προλαβαίνουν να μείνουν εκτός επτάδας!!!









Ελάχιστοι φίλαθλοι είχαν και πάλι το κουράγιο να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο αφού δυστυχώς τα Τρίκαλα δεν προσελκύουν πια σχεδόν κανένα με το πολύ κακό θέαμα που προσφέρουν κάτι ποτ επιβεβαίωσαν και σήμερα.
Ο Θεσπρωτικός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα όταν μετά από κόρνερ ο Πέτσιος αρχικά και ο Φέκας στην συνέχεια έχασαν ευκαιρία να σκοράρουν από κοντά.
Στο 20’ ο Μπάμπης απέκρουσε σωτήρια κοντινό πλασέ του Παππά ενώ στην συνέχεια ο Τζοβάρας που έγινε παραλήπτης της μπάλας μόνος του απέναντι στην εστία πλάσαρε άουτ!!!
Τα Τρίκαλα στην επανάληψη είχαν την υπεροχή, έχασαν κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σημαντικά ενώ στο 87’ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν την ζημιά όταν σε υποδειγματική του αντεπίθεση ο Πάλλας δεν πρόλαβε την μπάλα μετά από υποιδειγματική ασίστ του Φαρμάκη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τρίκαλα:Ζαφείρης, Χοτζάι, Ευαγγέλου,(31' λ.τρ. Χρ. Νάκου), Αγγελίνας, Ανδρέου, Στάμος, Δ. Νάκου, Δ. Τεντολούρης, Παππάς, Απ. Τεντολούρης,(67' Μόκκας) Τζοβάρας
θεσπρωτικό: Μπάμπης, Μάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Πέτσιος, Γατσέλος, Ρακόπουλος, Πέκος, Κώτσης, Πάλλας, Φέκας


Πηγή:  sportrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More