Powered By

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μήνυση του Κ. Τόλη στον Κ. Τζανακούλη…


Μήνυση του Κ. Τόλη στον Κ. Τζανακούλη…Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Τρικαλινού εκδότη
και δημοσιογράφου (Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και «Κόσμος» στη Λάρισα), Κώστα Τόλη με τον δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη. Μάλιστα το πρωί της Τρίτης ο Κ. Τόλης υπέβαλε μήνυση κατά του δημάρχου και στη συνέχεια δήλωσε, όπως διαβάζουμε στο larissanet.gr, πως  «η σημερινή υποβολή μήνυσης κατά του δημάρχου κ. Τζανακούλη και όποιου άλλου κρύβεται πίσω από την ιδιότητα «γραφείο Τύπου» του Δήμου Λαρισαίων, αποτελεί στοιχειώδη υπερασπιστική υποχρέωση έναντι των συκοφαντιών που πρόσφατα εξαπολύθηκαν εναντίον μου και εναντίον της εφημερίδας «Κόσμος». Βεβαίως πρόκειται, από την πλευρά μου, να ακολουθήσει  σύντομα και κατάθεση αγωγής αποζημίωσης.
Η πρόσφατη εκτόξευση ύβρεων και συκοφαντιών από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας είναι μεν μια προσφιλής επικοινωνιακή τακτική, αλλά θα πάψει να είναι ανέξοδη.
Θέλω να τονίσω ότι η δημοσιογραφική έρευνα για τα οικονομικά του δήμου, για το τι ακριβώς έχει συμβεί με τα Ταμειακά διαθέσιμα των τριών τριμήνων του 2012 για τα οποία ο κ. Τζανακούλης εξακολουθεί να μην προσκομίζει αντίγραφα των τραπεζικών λογαριασμών θα συνεχιστεί, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να απαξιώσουν και να υποβαθμίσουν το ρόλο του ρεπορτάζ».



trikalavoice.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More